Tuincentrum in Assen

Liefde voor de plant en een tuincentrum met verstand

Vaak wordt de tuin als ondergeschikt gezien aan een huis. Maar groen is veel belangrijker dan men soms denkt. Want een tuin is toch eigenlijk gewoon een prachtig verlengstuk van uw huis? En waar kunt u beter planten en bomen halen dan bij een tuincentrum?

Dus bent u op zoek naar de mooiste plantensoorten voor het verlengstuk van uw huis? Bij het tuincentrum Kwekerij de Hunne in Assen worden de prachtigste planten voor u gekweekt. Iedereen is welkom op ons ouderwetse, kleine tuincentrum , waarin wij planten voor zowel de hobbyist als voor bedrijven laten groeien.

Breed assortiment planten in Assen

Het tuincentrum Kwekerij de Hunne biedt u vele verschillende planten en struiken. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? Kijk dan vooral eens naar onze:
•    Vaste planten
•    Bladhoudende struiken
•    Bladverliezende struiken
•    Kruiden
•    Siergrassen
•    Coniferen
•    Beuken en fruitbomen

kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

krystina rogers unsplash

Eigen kweek bij ons tuincentrum in Assen

Met 85% eigen kweek waarborgen wij de kwaliteit van onze planten. Onze overige planten worden zorgvuldig voor u geselecteerd door collega kwekers. Met passie voor de plant en een tuincentrum met verstand bieden wij u vakmanschap en altijd geheel vrijblijvend advies. Zoekt u iets speciaals? De specialisten van de Hunne in Assen helpen u hier graag mee. Wij zoeken met u mee en geven u advies over de desbetreffende plant, u kunt vast wel iets moois voor uw tuin vinden in ons tuincentrum.

Uw planten van het tuincentrum Kwekerij de Hunne

Ziet u onze mooie planten al in uw tuin staan? Of weet u nog niet zo goed welke planten goed passen bij de stijl van uw tuin en huis? Bezoek ons dan eens in ons tuincentrum Assen om inspiratie op te doen en geheel vrijblijvend advies te krijgen. 

Heeft u nog vragen over bepaalde plantsoorten? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen, of telefonisch contact op te nemen.

contact

  LIKE ONS OP FACEBOOK
  Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a 
  9414 TA
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


 Openingstijden:


  Maandag: gesloten 
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: 9.00-16.30
  Donderdag: 9.00-16.30
  Vrijdag: 9.00-16.30
  Zaterdag: 9.00-15.00

  Sitemap

Directplant.nl

Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de HunneBloemen Kwekerij AssenKwekerij AssenKwekerij de Hunne AssenSiergras Kwekerijdicentra spectabilis gebroken hartje

 

Opzoek naar een plant? Vraag het!

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne