Vaste planten bij Kwekerij de Hunne Hooghalen

Meer dan 200 soorten bij onze kwekerij

Vaste planten brengen sfeer in de tuin, zoals de naam al weggeeft zet u deze planten vast in de grond. De planten bloeien in de lente de hele zomer door, wat resulteert in een prachtig kleurenpallet in uw gehele tuin. In de winter sterven de planten af om het hele proces in de lente weer door te maken. Kwekerij de Hunne biedt echter ook planten die groen blijven in de winter. 

Door verschillende soorten vaste planten te combineren kunt u het hele jaar door een mooie, sfeervolle tuin hebben. Zo kunt u hogen en lagen planten kiezen, zomerbloeiers met najaar- en winterbloeiers afwisselen, en allerlei soorten kleuren en geuren combineren. Zo geniet u het hele jaar door van een mooie tuin.

Kwekerij de Hunne bij Assen

Waarom moet ik mijn vaste planten kopen bij Kwekerij de Hunne?

Kwekerij de Hunne heeft een enorm aanbod aan vaste planten. Verkrijgbaar in alle soorten, maten, kleuren en bloeitijden. In beginsel leeft een vaste plant langer dan twee jaar. Vaak sterven planten in de herfst en de winter bovengronds af om in het voorjaar weer opnieuw boven de grond te komen.

Echter heeft Kwekerij de Hunne voor de echte tuinliefhebber een aantal planten die niet in de winter afsterven, voorbeelden hiervan zijn de Vinca (ook wel het maagdenpalm genoemd), en de pachysandra (ook wel dikkemanskruid genoemd). Deze blijven in de winter mooi groen. Dit kunt u bijvoorbeeld mooi combineren met bladhoudende stuiken.

Vaste planten snoeien een aanplanten

Vaste planten kunnen het hele jaar door worden geplant, behalve als er vorst is. Ook zijn de meeste vaste planten geschikt voor iedere soort grond, zolang het maar niet te nat of te droog is. vaste planten zijn in het voorjaar en winter in rust, dus kunnen ze er soms wat kaal uitzien, maar daarna gaan ze weer volop in bloei.

U kunt de meeste vaste planten het beste in het voorjaar snoeien, als de kans op vorst klein is. sommige planten zoals lavendel kunnen ook in de zomer extra gesnoeid worden, om de na bloei te stimuleren. Andere vaste planten hoeven helemaal niet gesnoeid te worden. Voor meer advies over het snoeien van vaste platen kunt u altijd bij ons terecht.

Vaste planten kopen tegen lage prijzen bij Kwekerij de Hunne

Prijzen van de vaste planten beginnen al vanaf € 1,00! Kom langs bij onze kwekerij in Hooghalen om te bekijken welke vaste planten wij op dit moment zelf hebben gekweekt voor u! Bent u op zoek naar een specifieke soort vaste plant? Vul dan het formulier in, wij gaan dan voor u op zoek naar de gewenste plant. Ook kunt u direct contact met ons opnemen voor advies van onze specialisten. 

Contact opnemen

Hieronder een gedeelte van ons sortiment, inclusief foto en informatie.

Bekijk alle vaste planten

  LIKE ONS OP FACEBOOK
  Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a 
  9414 TA
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


 Openingstijden:


  Maandag: gesloten 
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: 9.00-16.30
  Donderdag: 9.00-16.30
  Vrijdag: 9.00-16.30
  Zaterdag: 9.00-15.00

  Sitemap

Directplant.nl

Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de HunneBloemen Kwekerij AssenKwekerij AssenKwekerij de Hunne AssenSiergras Kwekerijdicentra spectabilis gebroken hartje

 

Zoek uw vaste plant!
 

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne