Siergras Kwekerij de Hunne in Hooghalen, Drenthe

Bent u op zoek naar mooie siergrassen voor uw tuin? Kijk dan eens bij siergras kwekerij de Hunne in Drenthe. Bij onze siergras kwekerij hebben wij een groot scala aan siergrassen.

Waarom kiezen voor siergrassen?

Siergrassen geven vooral in het najaar veel sfeer in uw tuin met de diverse kleuren. Op deze manier kunt u zelfs in het najaar nog genieten van uw tuin. Een ander voordeel van de siergrassen van kwekerij de Hunne is dat de meeste siergrassen ook goed te snoeien zijn. Siergras groeien is gelukkig ook niet heel moeilijk, gezien het makkelijk te onderhouden is.Ook zorgen laagblijvende siergrassen ervoor dat onkruid goed onderdrukt wordt. Kortom:

Siergras Kwekerij de Hunne Hooghalen

Siergrassen worden steeds populairder

Siergrassen zijn op het mooiste vanaf de nazomer tot diep in de herfst. Ook in de winter heb je een mooie tuin door siergrassen. Ook kan je met siergrassen mooie combinaties maken met andere soorten planten. Hier kan kwekerij de Hunne in Hooghalen, Drenthe u eventueel ook mee helpen. Wij adviseren u graag. Bij onze kwekerij hebben we meer dan 25 verschillende soorten siergrassen voor u.

Soorten siergrassen voor in de tuin

Siergras is een redelijk overkoepelende term, waar vele soorten gras onder vallen. De mooiste grassen voor tuinen zijn heel afhankelijk van wat voor tuin u wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld laagblijvende siergrassen, die een oppervlakte een mooie, egale uitstraling kunnen geven. Ook zijn er hoge siergrassen, die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om delen van de tuin af te schermen. U kunt zelfs een siergrassen haag creëren door een aantal siergrassen samen te planten.

Koop uw siergras bij Kwekerij de Hunne

Bent u geïnteresseerd in het kopen van siergras? Het is de ideale optie om een mooie groene tuin te creëren zonder al te veel onderhoud. Bij kwekerij de Hunne hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten siergras.

Assortiment van Kwekerij de Hunne in Drenthe

Naast siergrassen kunnen we u nog meer aanbieden, waaronder:

Bekijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust een keer langs bij onze kwekerij en bekijk dan onze siergrassen. Voor meer informatie kan je ook bellen of het contactformulier invullen.

Door de grote vraag van siergrassen zijn op dit moment niet alle soorten aanwezig. Wij proberen het sortiment weer zo snel mogelijk in de verkoop te hebben. 

calamagrostis acutiflora karl foerster
calamagrostis acutiflora karl foerster

kleur: beige

bloeitijd: juni - juli - augustus

hoogte: 175 cm

breedte: 50 - 100 cm

groeiplaats: zon - halfschaduw

grondsoort: alle grondsoorten

winterhardheid: goed

geurend: nee

giftig: nee

  LIKE ONS OP FACEBOOK
  Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a 
  9414 TA
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


 Openingstijden:


  Maandag: gesloten 
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: 9.00-16.30
  Donderdag: 9.00-16.30
  Vrijdag: 9.00-16.30
  Zaterdag: 9.00-15.00

  Sitemap

Directplant.nl

Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de HunneBloemen Kwekerij AssenKwekerij AssenKwekerij de Hunne AssenSiergras Kwekerijdicentra spectabilis gebroken hartje

 

Zoek uw siergras!
 

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne