Kruiden

Sommige planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook nog een andere functie. Kruidenplanten zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden, denk hierbij aan medicinale zaken of om uw gerechten van een bepaalde smaak te voorzien. Voorbeelden van deze kruiden zijn bieslook, munt, rozemarijn, valeriaan, oregano en citroenmelisse.

De meeste kruiden bij binnenkweek het hele jaar worden gekweekt. Wanneer de beste tijd is om buiten te kweken hangt af van de kruiden. Er is geen vaste maand voor.

Wilt u graag uw eigen kruiden kweken en gebruiken in uw soep, saus of ander gerecht? Onze specialisten geven u advies over de verzorging en het gebruik van de producten. De behoefte aan zon en water is namelijk belangrijk voor een goede groei.  

Kruiden Planten

Kunnen wij u helpen?

Er zijn veel verschillende kruiden waar u uit kunt kiezen. Bent u op zoek naar specifieke kruiden of eigenschappen van kruiden? Kom dan eens langs bij Kwekerij de Hunne in Hooghalen. Wij geven u advies en helpen u bij het vinden van al uw kruidenplanten. Bel of vul het contactformulier in. Onze contactgegevens zijn hier te vinden

 LIKE ONS OP FACEBOOK   Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a                   
  9414 TA  
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


  Openingstijden:


 
    Maandag: gesloten 
    Dinsdag: 9.00-16.30
    Woensdag: 9.00-16.30
    Donderdag: 9.00-16.30
    Vrijdag: 9.00-16.30
    Zaterdag: 9.00-15.00

    Sitemap
 
Directplant.nl
Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de Hunne Bloemen Kwekerij Assen Kwekerij Assen Kwekerij de Hunne Assen Siergras Kwekerij

 


Zoek uw kruidplant!

 

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne