Coniferen bij Kwekerij de Hunne

Coniferen, iedereen kent ze wel. Ze worden vaak gebruikt als afscheiding voor bijvoorbeeld uw erf of tuin. Het is een natuurlijke manier om wat privacy te hebben in uw tuin of op uw erf.

Het onderhoud van de conifeer

Coniferen zijn gemakkelijk in het onderhoud. In het begin moet u ervoor zorgen dat ze genoeg water krijgen zodat ze kunnen groeien. Daarna hebben ze alleen in droge seizoenen water nodig en moeten ze ongeveer twee keer per jaar gesnoeid worden. Een keer in mei zodat ze optimaal kunnen groeien door de zon. De laatste keer ongeveer in de maand augustus zodat ze goed de winter in gaan. Dit kunt u het beste doen met een heggenschaar of met een elektrische snoeier. Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw planten? Vraag ons gerust hiernaar.

Conifeer Kwekerij de Hunne Hooghalen

Verschillende soorten coniferen

De hoge conifeer is waarschijnlijk de bekendste conifeer. Maar er zijn ook laagblijvende soorten. Bent u geïnteresseerd in een eigen natuurlijke omheining? Kom dan eens langs bij Kwekerij de Hunne en laat u verrassen door de verschillende soorten coniferen.

  LIKE ONS OP FACEBOOK
  Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a 
  9414 TA
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


 Openingstijden:

DE KWEKERIJ IS GESLOTEN TOT WOENSDAG 15 FEBRUARI 2023

  Maandag: gesloten 
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: 9.00-16.30
  Donderdag: 9.00-16.30
  Vrijdag: 9.00-16.30
  Zaterdag: 9.00-15.00

  Sitemap

Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de HunneBloemen Kwekerij AssenKwekerij AssenKwekerij de Hunne AssenSiergras Kwekerijdicentra spectabilis gebroken hartje

 

Zoek uw conifeer!
 

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne