Planten Assen | Kwekerij de Hunne

Breed assortiment aan planten bij tuincentrum Assen

In ons tuincentrum bij Assen vindt u een ruim assortiment aan planten, voor ieder wat wils. Het merendeel, 85%, van onze planten worden door ons gekweekt, waardoor u verzekert bent van goede kwaliteit. Hierdoor kunnen wij de beste planten bieden. De planten die wij in ons tuincentrum aanbieden zijn geschikt voor elke tuin. Bent u op zoek naar een specifieke plant? Wij vinden deze voor u. Vul het formulier aan de rechterkant van de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

De vele planten die u bij ons tuincentrum bij Assen kunt krijgen

Kwekerij de Hunne biedt vele planten aan in het tuincentrum. In ons ruime assortiment vindt u de volgende soorten planten:

Planten van goede kwaliteit door ons gekweekt

Kwekerij de Hunne kweekt maar liefst 85% van alle planten zelf. Op deze manier kunnen wij zelf de kwaliteit van onze producten bepalen. Omdat wij de planten zelf kweken en weinig hoeven in te kopen, kunnen wij de prijzen ook laag houden. De planten die wel ingekocht worden, komen van collega kwekerijen die ook voldoen aan onze kwaliteitseisen.

Planten Drenthe

De perfecte plant voor uw tuin

Zoekt u een speciale soort plant? De specialisten van ons tuincentrum nabij Assen kunnen u hier goed mee helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd en overal mee helpen en nemen wij de tijd voor u. Wilt u een speciale plant hebben, maar kunt u deze niet vinden? Kwekerij de Hunne zoekt met u mee. Vul het formulier aan de rechterkant van de pagina in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en vinden deze plant voor u. Daarnaast kunt u ook langskomen of direct contact met ons opnemen.

Contact opnemen

  LIKE ONS OP FACEBOOK
  Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a 
  9414 TA
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


 Openingstijden:

DE KWEKERIJ IS GESLOTEN TOT WOENSDAG 15 FEBRUARI 2023

  Maandag: gesloten 
  Dinsdag: gesloten
  Woensdag: 9.00-16.30
  Donderdag: 9.00-16.30
  Vrijdag: 9.00-16.30
  Zaterdag: 9.00-15.00

  Sitemap

Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de HunneBloemen Kwekerij AssenKwekerij AssenKwekerij de Hunne AssenSiergras Kwekerijdicentra spectabilis gebroken hartje

 

Opzoek naar een plant? Vraag het!

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne