Boomkwekerij in Drenthe | De Hunne kweekt 

Op zoek naar een mooie boom in Drenthe? Kwekerij de Hunne is ook een boomkwekerij, u kunt zowel normale bomen als fruitbomen bij ons vinden. De tuin is een verlengstuk van het huis en dit moet er dus net zo mooi uit zien als uw huis. Het groen naast huis is belangrijker dan er soms gedacht wordt. Het geeft extra uitstraling. Daarom moeten de juiste bomen naast huis staan, de boom die bij u past!

Fruitboom Kwekerij Drenthe

Ook als u een fruitboom wilt kopen in Drenthe bent u bij kwekerij de Hunne op het juiste adres. Op dit moment heeft de kwekerij verschillende soorten fruitbomen beschikbaar; appels, peren en pruimen. Onze fruitbomen zijn leverbaar als laagstam en halfstam, deze vertakken op ongeveer 50cm hoogte, zo kunt u de vruchten makkelijk plukken.

Waarom boomkwekerij de Hunne in Drenthe

Boomkwekerij de Hunne is een kleinschalige kwekerij met karakter. Wij kennen de klanten waar we mee werken en doen er alles aan om uw wens te realiseren. Voor zowel de hobbyist als bedrijven bieden wij veel keuze aan bomen en planten. Voor goede prijzen! De Hunne is de kleine kwekerij die klant op nummer een zet. Wij gebruiken geen bestrijdingsmiddelen en kweken alleen met organisch mest, wij hebben een echte passie voor groen!

Assortiment aan bomen in de boomkwekerij de Hunne

De boomkwekerij bestaat sinds 2005 en is begonnen met het kweken van coniferen. In de afgelopen jaren is het assortiment enorm uitgebreid. Tegenwoordig zijn er talloze bomen en planten bij gekomen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze beuken en fruitbomen.  Natuurlijk hebben wij nog veel meer in de boomkwekerij. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en vragen! 

 LIKE ONS OP FACEBOOK   Like Kwekerij de Hunne op Facebook

  Asserweg 13 a                   
  9414 TA  
  Hooghalen
  06-22065171

  info@kwekerijdehunne.nl


 Openingstijden:


 
    Maandag: gesloten 
    Dinsdag: 9.00-16.30
    Woensdag: 9.00-16.30
    Donderdag: 9.00-16.30
    Vrijdag: 9.00-16.30
    Zaterdag: 9.00-15.00

    Sitemap
 
Directplant.nl
Naar welke plant bent u op zoek?

Tuin de HunneBloemen Kwekerij AssenKwekerij AssenKwekerij de Hunne AssenSiergras Kwekerijdicentra spectabilis gebroken hartje

 

Opzoek naar een plant? Vraag het!

Bekijk hier onze siergrassen, vanaf €2,50 per stuk!

Kwekerij de Hunne
Kwekerij de HunneKwekerij de HunneKwekerij de Hunne